placeholder

ул.Андон Шурков
Велес Македонија

call

Телефон
+389 43 239903

Раб. Време
Пон-Пет: 7:30-15:30

Брусни тркала

Посебна база за Абранет
Посебна база за Абранет

Посебна база за Абранет

Посебна база за Абранет
*Во пакување по 1 пар.
Заштитна база
Заштитна база

Заштитна база

*Во пакување по 5 пар.
База за Велкро
Тип: База за Велкро

База со лепенка за дискови од типот Velcro

База за Велкро
ST358A ST358
Тип: ST358A ST358
Квалитет: Тврдо
(голема издржливост)
Намена: метал,дрво

База за фибер дискови

ST358A ST358
*Во пакување по 1 пар.
База за рачно брусење со конектор за правосмукалка

База за рачно брусење со конектор за правосмукалка