placeholder

ул.Андон Шурков
Велес Македонија

call

Телефон
+389 43 239903

Раб. Време
Пон-Пет: 7:30-15:30

Производи и Бази за брза и лесна замена

CS451X
Тип: CS451X
Квалитет : Циркониум
Намена: Метал, ΙΝΟΧ

Прстени за брусење со брза промена

CS451X
GK555
Гумен држач со ф6 осовина GK555
Гумен држач со 19мм осовина

Гумен држач за прстени за брусење со брза промена

*Во пакување по 1 пар.
QMC411
Тип: QMC 411
Квалитет : Циркониум
Намена: Метал, дрво

Дискови за брза и лесна замена

QMC411
*Во пакување по 50 пар.
QMC555
Тип: QMC 555

База за дискови за брза и лесна замена

QMC555
*Во пакување по 1 пар.
Четкара и тркало на пумпање
Четкара и тркало на пумпање

Четкара и тркало на пумпање