placeholder

ул.Андон Шурков
Велес Македонија

call

Телефон
+389 43 239903

Раб. Време
Пон-Пет: 7:30-15:30

Брусни тркала

KM 613
Тип:KM 613
Квалитет :Алуминиум оксид
Намена: Метал,Дрво

Брусни тркала на осовина

KM 613
*Во пакување по 10 пар.
Скала на гранулација: P40, 60,80,120,240,320
Брусни тркала 100х100х19
Тип:100x100x19
Квалитет :Алуминиум оксид
Намена: Метал,INOX

Брусни тркала 100х100х19

Брусни тркала 100х100х19
*Во пакување по 4 пар.
Брусни тркала SM 611
Тип:SM 611
Квалитет :Алуминиум оксид
Намена: Метал,INOX

Брусни тркала 100х100х19

*Во пакување по 3 пар.
WSM 617
Тип:SM 617
Квалитет :Алуминиум оксид
Намена: Метал,INOX

Брусни тркала Μ14

WSM 617
*Во пакување по 2 пар.
FSR 618
Тип:SM 618
Квалитет :Алуминиум оксид
Намена: Метал,INOX

Брусни тркала FSR 618

MM 650
Тип:SM 618
Квалитет :Алуминиум оксид
Намена: Метал,дрво

Брусни тркала MM 650