placeholder

ул.Андон Шурков
Велес Македонија

call

Телефон
+389 43 239903

Раб. Време
Пон-Пет: 7:30-15:30

Дискови за специјална намена и TRIZAKT

Sb-diskovi
Тип:SB Дискови
Квалитет : Скоч Брајт
Намена: Отстранување на Боја

Дискови за отстранување на боја за аголна брусалица

Sb-diskovi
*Во пакување по 5 пар.

Дискови за отстранување на боја за аголна брусалица

Sb-diskovi
*Во пакување по 5 пар.
Пресован СБ
Тип: Пресуван С.Б.
Квалитет : Скоч Брајт
Намена: Инокс

Диск пресуван С.Б.

*Во пакување по 10 пар.
6SF
Тип: Пресуван С.Б.
Квалитет : Скоч Брајт
Намена: Инокс

Диск пресуван С.Б. 6SF

6SF
*Во пакување по 10 пар.
дискови-SB
Тип: SB дискови
Квалитет : Скоч Брајт
Намена: Инокс

Дискови SB

*Во пакување по 10 пар.
Дискови Velcro од типот Trizakt
Тип: Trizakt
Гранулација: A6 A16 A30
Намена: Полирање Инокс

Дискови Velcro од типот Trizakt

Дискови Velcro од типот Trizakt
*Во пакување по 10 пар.
Ленти - каиши од типот Trizakt
Изработка во сите димензии По нарачка !!!

Ленти - каиши од типот Trizakt

Дискови Velcro од типот Trizakt
*Во пакување по 10 пар.