placeholder

ул.Андон Шурков
Велес Македонија

call

Телефон
+389 43 239903

Раб. Време
Пон-Пет: 7:30-15:30

Брусни листови

granulacija-fepa
KL385JF
Тип: KL385JF
Квалитет: алуминиум оксид
Намена: Метал,дрво
Платно: Меко

Брусни листови на платно

KL385JF-t
Во пакување од 50
PS11A-C_PS8A
Тип: PS11A/C PS8A
Квалитет: Силикон Карбид
Намена: Кит,боја & со вода
Платно: Флексибилна

Брусни листови на хартија за брусење со вода

PS11A-C_PS8A
Во пакување од 50
PS33-2
Тип: PS11A/C PS8A
Квалитет: алуминиум оксид антизаптивачка
Намена: Општа употреба, дрво, метал, кит,лак
Платно: Многу Флексибилна

Брусни листови на хартија за општа намена

Во пакување од 50
CS395X

Графитно Платно CS395X

CS395X
Во пакување од 50