placeholder

ул.Андон Шурков
Велес Македонија

call

Телефон
+389 43 239903

Раб. Време
Пон-Пет: 7:30-15:30

Програма за полирање и заштита на ИНОХ

krpi-inox
Тип:Крпи за полирање
Квалитет : Полирање инокс

Крпи за полирање Инох

krpi-inox
*Во пакување по 1 пар.
Четки за полирање на Инох
Тип:Четки за полирање
Квалитет : Полирање инокс

Четки за полирање на Инох

Четки за полирање на Инох
*Во пакување по 1 пар.
Дискови за полирање на Инох
Тип:Четки за полирање
Квалитет : Полирање инокс

Дискови за полирање на Инох

*Во пакување по 1 пар.
Дискови за полирање на Инох
Тип:Дискови за полирање
Квалитет : Полирање инокс

Дискови за полирање на Инох

*Во пакување по 1 пар.
Паста за полирање на Инох
Тип:Паста за полирање
Квалитет : Полирање инокс

Паста за полирање на Инох

Паста за полирање на Инох
*Во пакување по 1.3 kg.
SPREY INOX
Тип:SPREY INOX
Квалитет : Чистење и заштита

Suhner INOX Spray

SPREY INOX
*Во пакување по 0.5 lit.